Romcolor - Colors for your success

Prezentare

Suntem lideri de piaţa în producţia şi vânzarea de coloranţi şi aditivi pentru mase plastice pe piaţa din România. Înfiinţată în 1994, ROMCOLOR 2000 SA, este parte a grupului Global Colors fiind participant activ pe pieţele din Bulgaria, Serbia, Ungaria, Rep. Moldova, Ucraina, Rusia, Belarus, Kazakhstan, Lituania, Letonia, Estonia, Turcia, Polonia si Grecia.

Angajamentul pentru calitate, investiţiile constante în tehnologie, flexibilitatea în răspunsurile date cererilor clienţilor nostri au facut din ROMCOLOR 2000 SA un partener de încredere atât pe piaţa internă cât si pe cea externă.

Scopul nostru este să oferim produse şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate şi la preţuri competitive, care să întrunească şi chiar să depăşească asteptările clienţilor nostri. În acelasi timp, realizăm aceste produse astfel încât să fie sigure pentru clienţi, utilizatori, angajati şi consumatori, atât în timpul producerii lor, cât şi în timpul transportarii, manevrarii şi depozitarii acestora.

Pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor clienţilor noştrii, am creat un set de valori care ne conduc în toată activitatea noastră, în absolut tot ce facem. Ne concentrăm eforturile asupra necesitaţilor şi cerinţelor clientului. Dorim să devenim partenerii clienţilor noştri pentru a găsi soluţii mai bune care să contribuie la succesul lor.

Realizăm produse şi oferim servicii la cele mai înalte standarde de calitate, respectând şi protejând, în acelaşi timp, mediul înconjurător.

Acţionăm şi muncim ca o echipa, fiind deschişi la idei noi şi oferind tuturor şanse egale de afirmare.

Respectăm etica în afaceri, fiind parteneri de încredere atât pentru clienţi, furnizori, cât şi pentru celelalte companii din grup. Suntem participant activ într-un mediu de afaceri sănătos, tratând toţi partenerii corect şi îndeplinindu-ne sarcinile asumate.

Depunem toate eforturile necesare pentru a îmbunătăţi continuu activitatea noastră.